Saturday, May 2, 2009

Satu Kali Lagi ?

Eh, eh. Satu kali lagi lahh~ Satu kali lagi yang macam ni. Huehue~ Boleh tengok majalah i-Remaja keluaran Mei 2009. Hehe. Ada apa? Ada ini...


Wahwahwah~ Gile ahh. Blog aku yang itu sahaja famous. Cuba masukkan yang ini sekali? Ehehe, demand plak. Itu pun kira ok. Hehe.

Masa Pesta Buku 2nd Round tu, ayah ada suruh aku buat reminder kat handphone dia 30 April 2009 beli majalah i-Remaja. Katanya, nanti ada mukanya. Aku pun buatlah reminder tu. So, harini ayah baru balik dari kerjanya yang panjang. Aku pun tanyalah dah beli ke i-Remaja tu? Ayah kata dah, pastu dia pun bagilah kat aku.

Dah dapat tu, selak-selak jelah. Nak cari muka ayah je. Tiada mood nak selongkar majalah tu. Selak-selak, jumpalah muka ayahku itu. Huehue~ Hensemm~ XD


Malam tu, Anep pula belek majalah tu. Tiba-tiba dia kata ada blog buku aku tu dalam majalah. Hohohh~ Tidak menyangka. Nak tengok blog tu? Sinisinisini~ :D

Sudah dua kali blog tu masuk majalah. Satu lagi tu BSB kan. Kira majalah lah tu. Ayah, tidak habis-habis suruh aku update blog tu, upgrade blog tu, topup blog tu. Macam-macam lagilah. Huehue~ Sudahh lah ayah. Dan, dan, terima kasih pada yang mem'promote' blog itu. Eheee~ ;)

So, inilah covernya. Dapatkan di pasaran. Huehue~ (;

Hehehe~ ;DD

6 comments:

nurulbalqis said...

Cececeyyhh..
Kalah Balqis nampaknyaa :D
Huehuehuee..
Tahniah Imah..
Apsal dia x promote personal blog Imah?

nurul hidayah roslan said...

Salam kak ima

cehh!!!! =D=D

cik imah said...

Balqis,
heheeee~ thnxx~ ;D
Blog personal ni apelahh sgt..
(;

Dayah,
Salam, heeheee~ XD

sepet a.k.a zack_u said...

HUHU...tak tau langsung ohhh..

:)

Aqilah said...

fuyoo ! dah glamour ... heheheh :D tahniah2 ! :)

cik imah said...

sepet,
hehe~ ;)

aqilah,
heheee~
thnxxiiess~ :DD