Tuesday, August 11, 2009

Facebooker?

Woah! Aku menjadi seorang facebooker tegar. Hari-hari nak online facebook. Sebenarnya lama juga ada account facebook ni. Tapi tak berapa layan sangat. Buat account tu pon saje-saje je. Tapi entah apa yang buat aku minat facebook secara tiba-tiba, aku pon tak tau. Huehue~ x)

Kalau dulu jadi myspacer tegar. Lepastu kadang-kadang kena penyakit 'gila myspace'. HAHA! x) Sekarang kira layaklah nak cakap aku ni facebooker tegar plak. 'Gila facebook' pon boleh kot. HAHA! x)

Kalau online facebook selalunya ada 3 benda wajib yang aku buat. Pertama-tama (ada ke perkataan ni? ahaha!) aku pergi tengok ladang aku. Huehue. FarmVille best laa! Siap bookmark. x)


Lepastu tengok restoran aku. Haha, Restaurant City best juga. Tapi tak best macam farmville. Hehe. x)


Akhir sekali, jawab kuiz-kuiz kat facebook ni. Haha. Macam-macam kuizlah ada. Macam-macam jugak yang aku dah buat. Haha. Tapi takdelah resultnya aku percaya. Tapi ada sesetengah yang betul, maybe. Huehue~ x)

Haha! Kuiz yang ni lagi tak tahan. Aku pada zaman P. Ramlee ialah A.R Tompel?
Kahkahkah! Nak gelak bergulung-gulung dan berguling. HAHA! x)


Banyak lagi yang aku buat dengan facebook ni. Macam-macam game lagi aku main. Tak kisahlah berapa orang je friends dekat facebook ni. Hehe. 16 je kot. HAHA! x)

Korang yang berniat dan berminat nak tambah friends kat facebook tu, add ye. Hehe. Search jelaa Imah Ammran kat situ ye. Sekian, terima kasih dan selamat menambah. Huehue~ x)

Akhir kata ; Haaa, nak tengok ladang aku ni. Tataa~ HAHA! x)

5 comments:

nurul hidayah roslan said...

akak,dayah penah maen gambe restorant city tuh..hehe best=D

fatimah arr said...

kuiz die mmg menarik owh..

.imah. said...

dayang,
best best.. x)

fatimah,
betulbetulbetul!
cantik menarik menarik tertarik..
huehue~ x)

blogshema said...

cerianye....blog dia....

.imah. said...

blogshema,
:)