Thursday, August 13, 2009

Truut, truut?

Hahaaa. Title takde kena-mengena dengan entri laa. x)

Semalam ada sukaneka untuk semua form 2 SMK Seri Serdang. Sukaneka sempena bulan Kemerdekaan anjuran panitia PJK. Semalam nak update pasal ni, tapi tak cukup masa. Balik lambat, malam pon online kejap je. So, harini baru sempat update. :)

Satu kelas aku dah berpakat nak satu kumpulan. So, semua berpakat rebut ribbon oren. Aku masuk acara yang simple dimple-pimple? HAHA! je. Acara skipping sambil lari. Bolehlah. Orang kata aku buat laju. HAHA! Laju kah? x)

Dan dan, OREN pemenang keseluruhan okay! Huehue~ x) Okay, untuk melihat gambar-gambarnya sila lah ke blog kelas aku ye. SINI! Malas nak upload kat sini. Banyak kot. Hehe~

ORENN! x)

Disebabkan sukaneka ni, aku balik lambat gila. Hahaa, tak pernah sampai rumah pukul 6.30 petang macam tu. Tapi, tak kisahlaa kan? Enjoy je. x)

Balik-balik tu, ada budak berumur tujuh tahun yang meninggalkan 'nota cinta' kat atas meja aku, lepastu dia tindih dengan bedak. Aim, Aim.. Apsal la Aim ni sengal sangat. HAHA! Suka sangat buat benda-benda pelik. x)

HAHA! Betullah Aim ni sengal. x)

Ehh, apsal MySpace tak boleh bukak ni? Uhhhh, @#%&* betullah! MySpace macam tak betul. Kan? Pakcek Tom oi, apsal tak boleh online MySpace ni? Adoyai! x/

Akhir kata ;
Sukaneka best! x)
Aim sengal. HAHA! :P
Ni yang nak cakap lagi yang Facebook lagi best ni. Ahaha! x)

7 comments:

farida.aien said...

aim sengal! die hemsem :D

fatimah arr said...

aim comel jek..
adik2 sy xpenah buat sebegitu..
even jiran un..
ha.ha.ha.

.imah. said...

aien,
haha! hensem ke bdk tu?
tp yg pasti, die agk sengal..
huehue~ x)

fatimah,
haha.. aim ini sengal dan sgt pelik..
x)

anode said...

haha..aim tu mengikut perangai kakak dye yg bername imah..
haha..eh, yg berconteng itu i**** kah??
haha..kantoi..
sengal2 aim pon dye taw sape iq

.imah. said...

anode,
haha! ko yg sengal not..
:PP

yuyu said...

uuuuuuuuuuuuu

.imah. said...

yuyu,
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hahaaa, x)