Tuesday, March 2, 2010

March, March, March!

Ehh, dah bulan March! Ahha, macam biasa lah bila dah bulan March kan. Aku jadi excited tidak terkata. Hahaha. Ohh, bulan tigaaa. :PP


Macam-macam ada bulan 3 ni kan. Ada hari jadi orang tu, orang ni, orang-orang. :PP Bulan 3 jugak memang ada cuti seminggu. Wah, dapat relax 9 hari. Bulan 3 pon ada Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL). Yang ini memang excited teramat sungguh. Haha. Anddd, bulan 3 ada yang specialnya. Awww, :DD

Oh, yeah. Cakap pasal PBAKL. Dapat berita petang tadi. Macam seronok dan excited bila didengar. Tapi, macam confuse pulak bila dengar. Haha. What ijit (is it)? Haha. xD

Err, ayah kata 22 March ni ada Program Riang Ria PTS One dekat PBAKL nanti dan of course aku dijemput. Argh! Sumpah nak pergi sangatsangatsangat. Tapiiii, hari tu hari Isnin, 22 MARCH. Hari sekolah, hari indah. -.-

Kalau poteng haritu, tak tahulah pulak berapa banyak yang aku tertinggal. Especially, Math. Kelajuan mencecah 1800km/j tahu? Nak habiskan silibus akhir bulan 6. Kalau ada pakcik polis trafik yang jaga kat highway tu pon tak sempat nak saman. Lagipun hari tu 22 MARCH. Macam mana? -.-

Err, kalau ada pertukaran jadual dan Isnin takde Math, aku akan cuba jugak nak pergi. Tapi kalau ada Math? And, macam mana 22 MARCH? Ahh, tak tahulah! Nanti fikir balik. Ada 20 hari lagi nak fikir. -.-

Err, macam mana? Tak tahuuuu. -__-

4 comments:

iqbal said...

saye taw ari special tu ari ape .
hahaha
kesian mak cik nak pegi tempat tu .
ish ish .
belajar lagi bagos mak cik .
nak pmr nie .
bahhaha
xDD

.imah. said...

iqbal,
ehh, pakcik? sebok je? HAHA. :P
eleehh, ckp org.
yg die tu, kalo dpt pegi tu mesti pegi an?
dh aa mls belajar. HAHA! :PP

hAnIsAh_aMmRaN said...

oi becinta plak korg kt blog ni....imah, bday toam 20/3.igt tu.ahahaha

.imah. said...

icah,
hahaha. :PP
kne ingt ek? patutlaa ko ingt.
hahaha, aku bgtau ckgu hasanah kau ingt lg bday toam.
HAHAHAHA! xDD