Monday, July 12, 2010

Hahahahahahahaha

Gelak besar betul kau Imah? Haha, yehh. Pagi-pagi pergi sekolah dengan tabah walaupun sudah tidak gagah menahan mata yang mahu tertutup sahaja macam ada gajah di atas kelopak mata ini. Hahaha. xD

Bahan Aida, Helena, Faiz dan penyokong Netherlands yang lain. Bahan Faiz dan gegirl nya. Hahaha, gila jahat masing-masing. Memang stock kejang otot je tadi. Habis semua gelak berterabur. Aku tak tahu apsal terlebih hyper dan sel gembira hari ni. Akibat kepada ketidakcukupan tidur mungkin. Hahahahaha. xD

Selamat Hari Tua kepada Syaf, Husna and Amirah. Welcome to the club bebehh. Dah tua tu, sedar diri sikit ye. Haha. Selamat memohon maaf di atas segala kebahanan (ada ke word ni? ahh, belasah je, hahaha) aku tadi. Terutama kepada penyokong Netherlands, boboy atau gegirl. Hahaha. Biasalah kita gurau kan? Bak kata Filzah, kita dah macam satu keluarga. :DD

Tadi muka lepu nak tahan ngantuk je. Ramai jugak tak datang. Diorang ambil MC WC. MC World Cup. Hahaha, sekarang nak pergi tebus ganjaran, haha masa tidur tadi. 3 jam je tidur malam and pagi tadi. Sudah, nak pergi tidur. Zzzzzz, haha. -.-'

Yang penting sekali ialah aku masih terbayang Fernando Torres dalam match pagi tadi. Kesian dia injured. Huuu, takpe. Awak tetap hensem Torres! Aku prefer rambut pendek hitam yang kacak ni daripada rambut dia dulu. Awww, hahahaha. :DD

Ingat balik buat aku nak gelak balik secara terbalik. Hahaha. xD

2 comments:

Nur Ameera :) said...

rambut dia skrg is much better than before kan ? hee :D

.imah. said...

ameera,
ye, betul betul betul.
lebih hensemmmm! awww. <33
hahaha, xDD