Saturday, March 19, 2011

Dadah?

Haa, baru aku perasan sesuatu. Adakah DADAH menjadi tajuk yang begitu hit sekali dalam blog ni? Macam hit sangat. Haha, tau laa blog aku ni traffic slow. Tapi bila tengok keywords dekat Nuffnang, yang paling famous ialah DADAH. Kalau Live Traffic Feed pun asyik tunjuk orang view blog ni dekat entri DADAH MEMBUNUH ni haa.
Tengok laa tu. DADAH punya hal sampai cecah jugak seratus traffic masuk. Yang lain relax je dua, dua, dua. HAHA, nak buat macam mana dah blog bushuk siapa nak datang melawat? Haha, takpe. Yang penting sekarang aku kesian dekat mereka yang duk search DADAH sekali dapat masuk blog aku ni haa. Ape ke benda yang diorang jumpa? Mengarut lebih. HAHA.

Disebabkan aku kesian, meh laa nak sangat cari pasal DADAH, boleh cari di link-link yang berikut. Lepas ni kalau termasuk lagi kat blog aku, sekurang-kurangnya ada lah info sikit kan? Hehehe. xD

Apa yang penting di sini, ingatlah dadah tu pembawa maut ye kalian! Dadah musuh nombor satu negara! Belia Benci Dadah okay! Peace no war! V(^.^)V
Sekian, teghimee kaseyy! :D

2 comments:

iqbal said...

dadah musuh no satu negara ? ye ke ? HAHAH xD

.imah. said...

iqbal,
grrr, dia pulak yg sebok. cepuk kang tau laa. hahaha. ;p