Monday, July 26, 2010

I Got My Power

AMARAN : Title entry ilham dari ALONG power 150. Hahaha. :P

Pagi yang indah (walaupun takde pagi sangat pukul 11 lebih tu), maklumlah tak pergi sekolah. Haha. Ada orang bagi salam lalu menyatakan, "Abang banci." Haha, gelak aku sorang sorang. Abang oi, awak bukan banci. Awak datang nak membanci. Okay? Haha. x)

"Ni dah ada boyfriend ke belum? Nak nombor ni. Kalau abang mesej ni takde siapa marah ke? Kalau abang mesej ni boleh balas tak?"
"Err, soalan tu memang kena tanya ke? Kategori banci jugak ye?"
*gelak besama-sama* hahahaha.

Abang banci, awak kelakar la. Hahaha. Suka nak bahan aku malas nak pergi sekolah. So, what? Hahaa, mak saya bagi cuti lah abang banci. Tak tahu nama, panggil je abang banci memandangkan tadi dia dah cakap dia Abang Banci kan? Haha. :P

Petang yang agak indah juga, dapat call. Bukan dari Abang Banci. Haha, orang kedai speck. Jadi, sesudah menanak nasi dan menonton tv, ajaklah mak pergi mengambil kawan baru aku ni haa.

Ini rupanya dan bawah ni rupa tuannya yang sudah rabun power 100. Haha, xD

Imah, dah pakai speck ni kan. Ala-ala nerd nerd gitu. Jadi, jangan malas belajar. Amalkan membaca buku dengan banyak seperti ini. Tapi, jangan sampai power naik okay? Hahaha. xD

I got my power! HAHAHA. xDD

5 comments:

~ain said...

hahaha.. meniru tajuk ek?

.imah. said...

along,
hahahaha. sape suruh meniru gambar?
haaaa? hahahaha. :PP

Alia F said...

saya dah menyatakan bnyk kali bukan anda cantik berkaca mata
:D

Candy Dandy said...

buku teks geografi jadi tatapan. bagus !

.imah. said...

alia,
aww. kau buat aku blushing.
*merahmerah pipi*
hahaha, gedik gedik.
terima kasih, sayang.
aku ckp sayang ni jangan cium haa!
HAHAHAHAHA. :P

candy dandy,
haha, drama tu penting.
mana baca buku teks geo.
pegi sekolah pun jarang bawak.
haha, teruk kan? xD