Sunday, July 18, 2010

T-shirt Putih

Haa, jangan salah faham. Lama pulak tak keluar ayat ni. Haha. :P
Ini bukan t-shirt yang ini ;

Tapi ini ;

Ohh, Plain White T's! Lagu dia, alaaahaaai. Indah betul. Hahaha. Dari dulu suka lagu diorang ni. Dalam PC dulu penuh berderet lagunya. Tapi sekarang dah takde lah kan. Tiba-tiba malam tadi macam nak cari cari balik lagu diorang semua tu. Biasalah aku, semua nak tiba-tiba. Hohohoh. x)

Tiba-tiba juga ternampak Dave Tirio ini agak kacak rupanya. Aww, gatal lagi. Haha. :P

Sekarang, tengah kemaruk lagu Rhythm of Love. First dengar kat Official Site Plain White T's. Tapi dalam Ares ni berjuta kali aku search. Semua file nak wma je. Nak mp3 oyy! Takpe, cuba lagi. :DD

And long after I've gone You'll still be humming along And I will keep you in my mind The way you make love so fine We may only have tonight But till the morning sun you're mine all mine Play the music low and sway to the rhythm of love.:)

Plain White T's

Jumpa harini macam pelik sikit. Tak cakap banyak. Hmm, mungkin atas sebab yang tidak dapat dielakkan. Maaf, marah saya masih ada 0.25% lagi. Lama nanti okay kot. Terima kasih bagi cubit dua dua bahu tadi. Itu telah dapat mengurangkan 0.05% kemarahan saya dan menjadikannya bernilai 0.20% Hehehe. :)

5 comments:

Alia F said...

speechless aku bila kau letak lyrics lagu sebegitu rupa in your entry. fuhh this is not the usual Imah :P

~ain said...

nuffnang dah banyak ke?

.imah. said...

alia,
ape maksud kauu dgn "not usual Imah" haaaa? hahaha. :PP

along,
ade 4 hengget setengah je. boo, lembab gile ni. hahaha, -___-"

Candy Dandy said...

haha plain white. minat upenya. chayokk !

.imah. said...

candy dandy,
yehhh! hahaha. :DD