Saturday, December 11, 2010

CONTEST Si Kucing Kucing

ENTRI LEKAT KETEPEK
sehingga tamat expired date,
entri baru di bawah ye.

Dengan ini *bunyi drum* saya persembahkan contest PERTAMA yang dibuat oleh diri sendiri untuk para blogger sekalian. CONTEST SI KUCING KUCING. Nama contest agak pelik. HAHA. Ini banner nyaa. Komot saya jadi DUTA! :)


Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut (ehem ehem, ayat skema, haha) :
  1. Syarat first yang tipikal. Click butang FOLLOW di sidebar dan jadi follower blog ini. Untuk memudahkan anda juga supaya dapat lihat update contest ini. Bukankah begitu? :)
  2. Buat satu entri blog yang bertajuk CONTEST Si Kucing Kucing. Jangan lupa letakkan banner contest yang di'link'kan terus ke blog ini okay? :)
  3. Dalam entri anda itu, sila nyatakan 3 sebab kenapa anda suka akan makhluk Allah yang dipanggil kucing ini. Kalau boleh biar entri simple, padat dan tepat ya. ;)
  4. Letakkan banner contest ini di sidebar blog anda.
  5. Letakkan link entri anda itu di ruangan komen bahagian bawah ini. :)
EXPIRED DATE : 11th December 2010

Tak susah pun syaratnya. Ada 5 sahaja. Mudah bukan? Hadiahnya? Sebuah novel SEPUPU LEGO untuk satu pemenang yang dipilih berdasarkan entri yang paling cantik menarik tertarik kau memang da bomb di mata juri tak profesional seperti saya dan seorang juri lain. Hehehe. Juri selain saya masih lagi belum ditetapkan. Tunggu sahajalah update contest ini okay?

Akhirnyaa, buat jugak contest ini sendiri. Contest Si Kucing Kucing yang sesuai dengan hadiahnya iaitu novel berkisar tentang kucing. Jadi, takdelah simpan dalam almari sahaja novel SEPUPU LEGO yang extra tu. Hehe. ;)

Marilah join ramai-ramai! :DD

10 comments:

yong_liza said...

salam...yong dtg join contest

http://flizzy86.blogspot.com/2010/11/contest-si-kucing-kucing.html

Eliyana said...

hehe!

sorry, silap link...neway, join sini erkk...

http://hime---diary.blogspot.com/2010/11/contest-si-kucing-kucing-kak-nia.html

~ain said...

imah.. penyertaan baru melalui niaimrani's blog.. kucingnya comel! hehhe

http://atienothing.blogspot.com/2010/11/contest-si-kucing-kucing.html

• Alya • said...

cik imahh. saya sudah join yaa :)

http://merapu-ing.blogspot.com/2010/11/contest-si-kucing-kucing.html

PurpleSakura said...

cik imah..saya pon dh join jugak ye..

http://purple-sakura5.blogspot.com/2010/11/contest-si-kucing-kucing.html

Farrah Wahida said...

http://doodle-art.blogspot.com/2010/12/contest-si-kucing-kucing.html

ini linknya

Ikram said...

http://www.tentangikram.com/2010/12/contest-si-kucing-kucing-by.html

dah join .. kalau ada yang tak kena , habaq mai noh ..
thanks

regards,
tentangikram.com

Nini D.. said...

teman join jugak...

http://sparklemaneh.blogspot.com/2010/12/contest-si-kucing-kucing.html

follower no : 252
id : Nini D...

Nurul HAHA said...

http://worldanduniverse.blogspot.com/2010/12/contest-si-kucing-kucing-xd.html

AROL DSHW said...

arol pun nak join jugak! hehe.

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/12/contest-si-kucing-kucing-meowww.html

meowww. :)